HORKUD- Golub

Folkloraši i glazbenici osvanuli u nesvakidašnjem izdanju

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/2
03.03.2014.
u 14:29

Na pozornici je također bilo veselo i živo, raspjevano uz glazbu, a svi članovi HORKUD-a Golub, kao i njihovi gosti iz Glazbene škole Vatroslav Lisinski bili su zamaskarani

Članovi HORKUD-a Golub u Domu kulture Bjelovar napravili su veličanstveno karnevalsko ozračje, a koliko su uspjeli animirati publiku najbolje govori činjenica da je i većina posjetitelja bila maskirana. Na
pozornici je također bilo veselo i živo, raspjevano uz glazbu, a svi članovi HORKUD-a Golub, kao i njihovi gosti iz Glazbene škole Vatroslav Lisinski bili su zamaskarani, pri čemu niti u publici niti na pozornici nije nedostajalo zanimljivih maski.

Bilo je ludo i nezaboravno, a Golubaši su bili nadahnuti gotovo kao nikada do sada.

>> Pred bankrotom: 'Gradska blagajna je prazna, pa vraćamo ključ'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije