'ZANIMLJIVO'

FOTO Beus Richembergh: Reiner nije podržao prijedlog da se Petrov izabere za predsjednika Sabora

Goran Beus Richembergh
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
14.10.2016.
u 17:12

Kao dokaz je priložio fotografiju na kojoj se vide potpisi zastupnika, a među njima su Andrej Plenković, Gordan Jandroković, Milijan Brkić i Miroslav Tuđman

Iako je Ivan Pernar bio jedini protiv toga da Božo Petrov postane predsjednik Sabora, čini se da, sada već bivši predsjednik Sabora, Željko Reiner nije podržao prijedlog za izbor čelnika Mosta.

– Dosadašnji predsjednik Hrvatskog sabora akademik Reiner nije svojim potpisom podržao prijedlog da se za njegova nasljednika izabere Božo Petrov. Zanimljivo – napisao je Goran Beus Richembergh na Facebooku.

Kao dokaz je priložio fotografiju na kojoj se vide potpisi zastupnika, a među njima su Andrej Plenković, Gordan Jandroković, Milijan Brkić i Miroslav Tuđman.

>> Petrov je izabran za predsjednika Sabora

Komentara 27

DU
Deleted user
17:27 14.10.2016.

I sto je plemeniti von emir tahirovic htio reci .....

DU
Deleted user
18:04 14.10.2016.

To može biti zanimljivo sao nekom tko dolazi iz HNS-a. Naprimjer tamo svi moraju glasati kako im kaže veliki meštar, grand theft Vrdoljak. Djelomicno jer se svojom glavom ne smije misliti, djelomicno jer neki kao Beus ne mogu svojom glavom misliti, jer je prazna......

EL
EldersRealm
17:37 14.10.2016.

VL konacno potonuo i ispod dna. Gdje to pise da Reiner mora biti medju predlagacima da Petrov bude predsjednik Sabora? Koliko jos zastupnika nije medju predlagacima? Ovaj UDBAin dousnik "Odisej" samo izmislja afere, otprilike kao sto izmislja i svoju nacionalnu pripadnost pa se izjasnjava kako vjetar puse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije