Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervenirali vatrogasci

FOTO Bjelovarčani u šoku: Netko je u gradskom paviljonu zapalio adventsku scenografiju

Foto: Klikni.hr
1/4
04.01.2024.
u 09:46

Zapovjednik JVP-a Bjelovar kaže kako su dojavu dobili u 7:18. Prizor je šokirao prolaznike

Nepoznati počinitelj jutros je zapalio vatru na gradskom paviljonu koji je ukrašen adventskom dekoracijom. Vatra je zapaljena pokraj klupice za fotografiranje te se vrlo brzo proširila na ostatak scenografije, piše Klikni.hr. Odmah su pozvani vatrogasci koji su zaustavili daljnje širenje vatre. Šokiralo je to prolaznike. 

Davor Đalog, zapovjednik JVP-a Bjelovar, kaže kako su dojavu dobili u 7:18. "Na teren je odmah izašlo šest vatrogasaca i požar je ugašen. Gorjelo je na klupi i zapaljeni su bili božićni ukrasi koji se tamo nalaze. O točnom uzroku požara ne mogu još govoriti", kazao je zapovjednik Đalog.

Ključne riječi

Komentara 1

JO
JovanC
10:02 04.01.2024.

Vjerojatno netko od te napredne, tolerantne i progresivne ljevice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije