Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

FOTO/VIDEO Nesreća kod Makarske: Autobus sletio u provaliju, vozač prebačen u bolnicu

U Krvavici pored Makarske sletio s ceste autobus Duće Toursa
Foto: Matko Begovic/PIXSELL
1/8
24.04.2024.
u 16:51

Na cesti kod mjesta nesreće nastala je velika gužva, a na terenu su i vatrogasci.

U blizini mjesta Krvavica kod Makarske na skliskom kolniku Jadranske magistrale dogodila se prometna nesreća. Nešto prije 16 sati na prometnici između Krvavice i Promajne došlo je do slijetanja jednog lokalnog autobusa s prometnice. 

Iz splitske policije javljaju kako je vozač  prevezen u bolnicu i za sada nije poznato njegovo zdravstveno stanje. Na cesti kod mjesta nesreće nastala je velika gužva, a na terenu su i vatrogasci

"Autobus je sletio 60 metara od prometnice. U vozilu je bio samo vozač i na mjesto nesreće odmah su stigli djelatnici Hitne medicinske pomoći, ali i policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske koji obavljaju očevid" piše DalmacijaDanas. 

VIDEO: Pored Makarske s ceste sletio autobus Duće Toursa

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije