Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVNA GESTA

FOTO Ovo su policajci heroji koji su pod rotirkama otpratili trudnicu u rađaonicu: 'To bi svatko napravio'

Virovitica: Policajci osigurali policijsku pratnju ženi na porodu
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/7
27.02.2024.
u 08:54

"Učinili smo što bi svatko napravio, da što brže dođu na sigurno. Sklizak je kolnik bio, kiša je padala. Osigurali smo im pratnju tako da što sigurnije dođu do bolnice", skromno kazuje policajac Robert.

Virovitički policajci dobročinitelji, Sandi Batrac (26) i Robert Čengija (34), nedavno su pomogli pri porodu tako što su osigurali policijsku pratnju u noći na skliskom kolniku.

Sve je počelo kada su tijekom uobičajenog nadzora prometa u Suhopolju primijetili vozilo koje se kretalo brže od uobičajenog. Brzo su pristupili automobilu i primijetili da je vozač nervozan i uplašen. Tada su doznali da je supruzi vozača Dorotei (23) pukao vodenjak te da hitno trebaju stići do bolnice radi porođaja. Shvaćajući hitnost situacije i teškoće vožnje zbog skliskog kolnika i kiše, odlučili su im osigurati pratnju kako bi što sigurnije stigli do Hitnog bolničkog prijama u Općoj bolnici Virovitica.

Virovitica: Policajci osigurali policijsku pratnju ženi na porodu
1/7

"Učinili smo što bi svatko napravio da što brže dođu na sigurno. Sklizak je kolnik bio, kiša je padala. Osigurali smo im pratnju tako da što sigurnije dođu do bolnice", skromno kazuje policajac Robert.

A u prometu su zaustavili Mateja Košoroga (26), koji je ranije u veljači za Večernji list pohvalio policajce zbog takve reakcije. "Otpratili su me doslovno do ulaza na hitni bolnički prijam. Kad su iz hitne vidjeli, odmah su je primili u rodilište, a oni su otišli. Više me nisu ništa pitali niti su pisali nekakvu kaznu", rekao nam je ranije Matej, pohvalivši javno policajce koji su, kaže, ljudski reagirali.

VEZANI ČLANCI:

Majka Dorotea (23) rekla je da ju je bilo strah kad su ih zaustavili, ali da joj je na kraju laknulo jer je znala da su u sigurnim rukama. I ona i beba, mali Teo, dobro su.

"Jučer su došli kući. Sve je u redu", kazao nam je ranije ponosni otac. Bracu su doma dočekali stariji brat od četiri godine i seka od 3. "Imamo sad i njega i on nam je najmirnija beba", zaključuje ponosni otac.

VIDEO Veliko veselje u osječkom zoološkom vrtu, na svijet je došla beba alpaka

Komentara 5

MA
maxymus3
09:21 27.02.2024.

Pohvala za normalne decke koji su u policiji. Opcenito policija je jako degradirana u HR, s niskim placama i ovlastima. Trebalo bi im dati duple place i vise ovlasti da bi se svi osjecali sigurnije. Bravo za policiju!

SE
Serđo23
09:50 27.02.2024.

Plavci nam čuvaju omladinu dok mi spavamo! Bravo za dečke !

Avatar krcedolac
krcedolac
09:26 27.02.2024.

Evo kumova djetetu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije