NA TURISTIČKOJ LOKACIJI

Prisjeli joj kava i Cola: Žena se požalila na cijene u Veneciji, na internetu joj poručili - mogla si i gore proći

Zadar: S prvim danom nove godine konobaru se može ostaviti napojnica i putem kartice
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/3
30.09.2024.
u 10:30

Ima i onih koji su isticali da se na takvim mjestima plaća više od same kave, pa su neki tješili ženu govoreći joj da će za par godina tražiti taj račun kao dragu uspomenu na predivnu lokaciju

Sve više cijene raznih proizvoda i usluga česta su tema u društvu, a nerijetko se potegnu i na internetu. Jedna korisnica društvenih mreža tako se nedavno požalila na račun koji je dobila za tri pića. Iako su se neki složili s njom da je ceh uistinu previsok, brojni su je u komentarima podsjetili da se u kafiću ne plaća samo kava, te da je mogla bolje odabrati mjesto za predah ako je cijena brine.

"Jeste li igdje popili skuplju limenku Coca-Cole i espresso" pitala je na Threadsu uz fotografiju računa na kojemu se jasno vidi da dvije limenke gaziranog pića i jedna kava stoje 25.50 eura. No osim toga, očit je još jedan detalj zbog kojeg drugi korisnici nisu bili posve blagonakloni prema žalbama turistkinje - pića je naručila u lokalu koji se nalazi na Trgu sv. Marka u Veneciji.

Foto: Threads

"Imala si meni ispred lokala da vidiš cijene prije nego što sjedneš. Svi znaju koliko što košta na Svetom Marku, a ulicu dalje cijene su posve normalne... Molim te, kafić je luksuz, nije te nitko tjerao da naručiš... Dobro si prošla, mogli su ti naplatiti i čuveni coperto... Pa to su dva pića i kava! Dođi u Istru uz more pa ćeš vidjeti što je skupo" neki su od komentara.

Ima i onih koji su isticali da se na takvim mjestima plaća više od same kave, pa su neki tješili ženu govoreći joj da će za par godina tražiti taj račun kao dragu uspomenu na predivnu lokaciju. Naravno, neki su se samo složili da je cijena veliko pretjerivanje. "Njih Cola u nabavci košta 45 centi, a kava je skoro besplatna. Nazvao bih ovo laganom pljačkom" smatra jedan korisnik društvenih mreža.

POVEZANI ČLANCI:

GALERIJA Znate li koji hrvatski grad leži na sedam rijeka i podno devet planina?

Zadar: S prvim danom nove godine konobaru se može ostaviti napojnica i putem kartice
1/9
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:22 30.09.2024.

Odi u salon Mercedesa pa se čudi da ti je skupo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije