na teren izašle sve hitne službe

FOTO Teška nesreća u Istri: Vozač izletio s ceste, helikopterom prebačen u bolnicu

Prometna nesreća
Foto: Vatrogasci Umag
1/7
26.07.2024.
u 19:48

Zbog nesreće, cesta D-200 bila je zatvorena za sav promet od 11:20 do 13 sati.

U petak u 11 sati na cesti koja povezuje Buje i Kaldaniju u Istri dogodila se teška prometna nesreća, potvrdili su nam iz PU istarske.  Vatrogasci iz Umaga na društvenim mrežama objavili su fotografije akcije na koju su stigli s čak tri vozila i pet vatrogasaca, a jedno vozilo i dva službenika ostali su na terenu kao osiguranje helikopteru.

Provedenim očevidom utvrđeno je da je 29-godišnjak upravljajući osobnim automobilom pulskih registracija u smjeru Buja dolaskom do oštrog i nepreglednog zavoja zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na suprotnu kolničku traku, te sletio van ruba kolnika i udario u stablo.

U nesreći je ozlijeđen vozač, a težina ozlijeda bit će okvalificirana kasnije. Kada su ga vatrogasci uspjeli izvući iz olupine automobila, vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je do obližnjeg nogometnog igrališta Buje odakle je helikopterom prebačen u bolnicu. Zbog nesreće, cesta D-200 bila je zatvorena za sav promet od 11:20 do 13 sati.

GALERIJA Nesreća u Istri

Prometna nesreća
1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije