Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SE POČINITELJ

FOTO Valpovački vatrogasci gasili požar u šumi, gorjelo je na 50 mjesta

Foto: DVD Valpovo
1/7
02.05.2024.
u 10:18

Na mjesto događaja izašla je i policija, koja utvrđuje uzrok požara.

Valpovački vatrogasci imali su pune ruke posla jučer nakon što su od Centra 112 dobili dojavu da gori šuma između Valpova i Narda. Kada su izašli na teren krenuli su s gašenjem, no voditelj intervencije obišao je teren i vidio da u samoj šumi gori na oko 50 mjesta nakon čega su u pomoć pozvali DVD Nard.

- Dana 01.05.  u 17:36 h dobivamo dojavu od Centra 112 da gori šuma između Valpova i Narda. Na intervenciju izlazimo sa 16 vatrogasaca, navalnim vozilom, autocisternom, kombijem i pickupom. Dolaskom na mjesto intervencije vršimo gašenje sa dva mlaza brze navale i jednim C mlazom. Obilaskom samog terena voditelj intervencije uočava da gori u samoj šumi na više mjesta (na oko 50) te se uzbunjuje DVD Nard koji na intervenciju dolazi sa navalnim vozilom i 14 vatrogasaca. Zajedničkim snagama vršimo gašenje pomoću naprtnjača i metlanica - objavili su na Facebooku.

Iz DVD-a Valpovo rekli su za 24sata  kako su požar uspjeli ugasiti na vrijeme da se ne proširi dalje. Na mjesto događaja izašla je i policija, koja utvrđuje uzrok požara.

VEZANI ČLANCI

1/7

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije