Optužen za trostruko ubojstvo

VIDEO Opet je ometao suđenje: Filip Zavadlav na neko vrijeme ispraćen iz sudnice

Split: Zbog ometanja suđenja, Filip Zavadlav na neko vrijeme ispraćen iz sudnice
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/37
29.09.2023.
u 13:59

U Splitu se danas nastavlja suđenje optuženom za trostruko ubojstvo u Varošu Filipu Zavadlavu.

Kao i svaki put Filip Zavadlav i danas se na sudu pojavio u potpuno drugačijem izdanju. Bijelo odjelo i nemarno razbarušena kosa, ali i malo suzdržaniji stav nego inače kod ulaska u sudnicu. I danas je ometao suđenje, kao i više puta do sada pa ga je sutkinja na neko vrijeme udaljila iz sudnice. 

Podsjetimo Zavadlav je u četvrtak na sudu izjavio kako odbija novo psihijatrijsko vještačenje koje je zatražio njegov branitelj, te traži da se ponovi isto vještačenje od ranije, jer tvrdi da je krivo napravljen zapisnik. 

VIDEO Zbog ometanja suđenja, Filip Zavadlav na neko vrijeme ispraćen je iz sudnice

Zavadlavu se sudi za zbog ubojstva Jurice Torlaka, Marina Ožića Paića i Marina Bobana u splitskom Varošu. Na prvom suđenju, na kojem ga je zastupao Branko Šerić, kažnjen je s 40 godina zatvora. Prva je presuda ukinuta jer je viši sud smatrao da se treba utvrditi motiv ubojstava.

VEZANI ČLANCI 

VIDEO Zavadlavov branitelj zatražio novo psihijatrijsko vještačenje, optuženik: Ja to ne želim

 

Komentara 5

Avatar gusjenica
gusjenica
10:04 29.09.2023.

Zavadlav se ne brani sa slobode. Smatram da za takve osobe ne može biti dozvoljen slobodan izbor odjeće.

KU
Kujttim
14:45 29.09.2023.

Ako ga je predsjednica sudskog vijeća izbacila iz sudnice, to znači da je počela gubiti živce i da je ušla u ritam koji je nametnuo Filip Zavadlav. Osim što je je riješio dilere, očito je da nastavlja svoj deratizacijski pohod. Zanimljiv lik.

Avatar barba_arba
barba_arba
12:44 29.09.2023.

ko mu odjeću donosi, ima li neki ugovor sa Vartekson, Bosson ili sa nekon modnon kućon ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije