JORGOVANKA TABAKOVIĆ

Fotografija guvernerke Narodne banke Srbije postala viralna: 'Tko vam je ovo?'

Beograd: Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se s predstavnicima MMF-a
Foto: Milos Tesic
1/3
08.08.2024.
u 05:00

Neki su istaknuli kako Tabaković na toj fotografiji uopće ne izgleda kao inače te kazali kako je zasigurno uređena

Narodna banka Srbije oglasila se u povodu dvanaest godina rada guvernerke Jorgovanke Tabaković te navela kako je u tom periodu ekonomska slika Srbije kompletno izmijenjena. Kako navodi tamošnja Narodna banka, Srbija je danas zemlja koja ima inflaciju usporedivu sa zemljama centralne Europe, stabilnu valutu, rekordnu razinu deviznih rezervi, uređene javne financije, stabilan rast investicija, snažan rast izvoza...

Unatoč brojnim pokazateljima koje je Narodna banka Srbije navela, pozornost korisnika društvenih mreža zaokupila je objavljena fotografija guvernerke. Naime, neki su istaknuli kako Tabaković na toj fotografiji uopće ne izgleda kao inače te kazali kako je zasigurno uređena. 

"Tko vam je ovo na slici?", upitala je jedna osoba, a bilo je i onih koji su objavili usporedne fotografije guvernerke. 

Komentara 5

ZZ
Zo-ZG
07:53 08.08.2024.

Tako je, Srbija je ekonomski tigar Balkana. Zato nema niti jednog Srbina na sezonskom radu u Hrvatskoj ili u nekoj od zemalja zapadne Europe. Slično je i sa Hrvatskom. Tako nam tvrde političari.

BP
Besposlen pop
07:57 08.08.2024.

Tragično je čime nas vi maltretirate

TA
TajSam
09:23 08.08.2024.

Ova na fotki je putinova glasnogovornica Marija Zaharova dok sam je ja još uzdržavao na svom udu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije