PROMO

Gaming token baziran na Solani - Mega Dice prikupio 1,7 milijuna dolara u ICO-u

Mega Dice
22.08.2024.
u 16:41

Mega Dice, vodeća GameFi kriptovaluta na Solani, prikupio je 1,7 milijuna dolara u pretprodaji; ima 50 tisuća korisnika i 50 milijuna dolara mjesečnih uloga.

Istaknuta GameFi kriptovaluta bazirana na Solani, Mega Dice token (DICE), upravo je dosegao ukupno prikupljenih 1,7 milijuna dolara u pretprodaji.

Mega Dice je vodeći kripto casino s više od 50 tisuća korisnika i prosječno 50 milijuna dolara mjesečnih uloga.

DICE je novi izvorni token platforme, prepun korisnosti. Najnoviji dodatak je staking, što je vjerojatno razlog za nedavni porast investicija u pretprodaji.

Uz povrat novca, ekskluzivan pristup značajkama i bonuse, DICE vlasnici sada mogu ostvariti pasivan prihod od stakinga.

Nagrade za staking vezane su uz profit platforme, što znači da je ulaganje u DICE slično postajanju dioničarem Mega Dice casina.

Investitori koji žele kupiti DICE mogu osigurati najveći popust kupnjom danas. Iako je trenutno dostupna po cijeni od $0,105266, pretprodaja funkcionira na dinamičkom sustavu cijena, s postepenim povećanjima tijekom kampanje.

Očekuje se da će sljedeće povećanje cijene uslijediti za samo četiri dana.

Investitori se žure osigurati 35% ukupne ponude DICE tokena namijenjene za pretprodaju – a korisnost tokena i nadolazeće uvrštenje na burze ukazuju na to da će trenutna cijena biti najniža po kojoj će investitori vidjeti da se token prodaje.


Mega Dice programeri upravo su omogućili pristup dodatnih 12 milijuna korisnika

Mega Dice, lider u tehnologiji kockanja, dodao je podršku za TON novčanik. Projekt je rastao od snage do snage od lansiranja 2023., ali integracija TON novčanika mogla bi omogućiti još veći rast.

Mega Dice je lansiran 2023. godine i ubrzo je pridobio 2 tisuće korisnika. Međutim, kroz kontinuiranu kreativnost, ta brojka je narasla na 50 tisuća korisnika danas.

Ovo je uvelike pomoglo postignuće Mega Dicea kao prvog potpuno licenciranog Telegram casina, osiguravši Master Gaming licencu na nizozemskom karipskom otoku Curaçao.

Kroz svoje napore, Mega Dice se učvrstio kao pionir u tehnologiji online kockanja.

Lansiranje putem Telegram aplikacije, koja ima 900 milijuna korisnika, pruža ultimativno besprijekorno iskustvo kockanja. Klađenje je jednostavno kao slanje poruke s Mega Diceom.

Tu je i kripto plaćanje. Za razliku od tradicionalnih kasina, Mega Dice nema KYC (poznaj svog korisnika), nudi trenutne depozite i isplate, a naknade su djelić centa.

Zahvaljujući stalnim tehnološkim naprecima, očekuje se da će tržište online kockanja doseći procijenjenu vrijednost od 127 milijardi dolara do 2027. godine.

Besprijekorne opcije plaćanja i ugodno korisničko iskustvo Mega Dicea mogli bi omogućiti njegov ubrzani rast usred napretka industrije.


DICE spreman s novim funkcionalnostima dok analitičari predviđaju 100x rast

Svakom novom funkcionalnošću raste potencijal cijene Mega Dice tokena.

Tako će potencijalni investitori u pretprodaji biti zadovoljni opsežnim pogodnostima tokena, uključujući povrat novca, ekskluzivne NFT-ove, program preporuka, popuste i sada staking.

S 50 tisuća korisnika, 4 tisuće igara i 50 sportskih i eSports događaja, ove funkcionalnosti otključavaju veliku vrijednost.

A s DICE-om kao životnom snagom Mega Dice casina, analitičari su značajno optimistični u vezi njegovog potencijala.

Na primjer, istaknuti analitičar na Cryptonews YouTube kanalu nedavno je nagađao da bi mogao rasti 100 puta.

"Što se događa kad spojite igre i kripto – kada uđete rano, stvarno imate priliku za nevjerojatne dobitke," rekao je.


Mega Dice pretprodaja nudi niske cijene i ogromne nagrade putem airdropa

U skladu s pretprodajom, Mega Dice je pokrenuo veliku airdrop kampanju u iznosu od 2,25 milijuna dolara. Trenutno je u trećoj fazi, s 750 tisuća dolara dostupnih za osvajanje.

Osigurajte pravo na airdrop klađenjem 15 tisuća dolara između 14. kolovoza i 2. listopada 2024.

Sudionici također mogu povećati svoje nagrade klađenjem DICE-a. To pruža dodatni bonus od 15% na njihovu airdrop nagradu.

To je logičan izbor za one koji traže najveće dobitke. Početak je jednostavan: pridružite se Mega Dice web stranici, uložite 15 tisuća dolara i opustite se dok DICE nagrade pristižu.

Za više informacija, posjetite web stranicu Mega Dice Token pretprodaje ili se pridružite zajednici na X i Telegramu.

Posjetite Mega Dice Token

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije