Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKOM BIVŠEG PREDSJEDNIKA
Povratak na članak

Generalu Lovriću u Beču uručeno Veliko zlatno odlikovanje Republike Austrije

'Iznimno sam počašćen i ponosan da sam upravo ja dobio ovo visoko austrijsko odlikovanje', kazao je general Drago Lovrić.

Komentari 4

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
23:26 02.08.2016.

na kojem je on bio frontu od 1991

VL
BO
bozzika
22:05 02.08.2016.

taj covjek nista nije napravi u morhu,bar sad kad je bio zap.Zna se di pomaze ljudima koji nisu uopce za vojsku i gura ih a radi takih sposobni ljudi napustaju morh i hr.Nedaj boze rata samo,jer ako taki budu branili zemlju koji ostanu u morhu trajaz ce mo dva sata.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
09:17 03.08.2016.

Tko je platio trošak za njega i obitelj... u morhu nije napravio ništa da se smanji nepotizam, korupcija i politički utjecaj hdz-a posebno bosanskih korijena ... posebno mu hvala što smo postali imperijalističke sluge...

VL
SK
skypilot
10:32 03.08.2016.

Jel' to onaj vrsni general koji je kao redov-"časnik", dršćući od straha, zbrisao sa ličkog bojišta a uniformu je zaprljao grudama blata da se vidi da je bio "na terenu". Da mi je samo znati čime je zadužio" Habsburgovce"?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.