LUKA VIDOVIĆ

Gimnazijalac koji je pobijedio Kotigu htio bi u Vladu: 'Mogu ostaviti brojeve pa nek' me zovu'

Luka Vidović
Foto: screenshot HRT
18.12.2015.
u 20:57

Luka smatra da u državi treba najviše ulagati u obrazovanje i zdravstvo

Luka Vidović 18-godišnji je gimnazijalac iz Slavonskog Broda koji je u HRT-ovom kvizu Potjera pobijedio lovca Deana Kotigu.

HRT je o Luki snimio reportažu u njegovom razredu 4B, a na pitanje s kim se teže bilo suočiti, lovcem ili svojom profesoricom iz kemije, odlikaš je brzo odgovorio.

- Bome s profesoricom, iako je inače blaga i dobra. Eto, mora se i naučiti nešto - rekao je Luka.

Smatra da u državi treba najviše ulagati u obrazovanje i zdravstvo, a ne bi imao ništa protiv ulaska u Vladu.

- Ja sam za - poručuje.

- Mogu ostaviti u studiju brojeve pa nek' me zovu.

>> Ivan Vilibor Sinčić na Potjeri. Kotiga: Kujundžić bi ovo znao

>> Neviđeni debakl u Potjeri: Mene treba biti sram, ovo je jadno

Komentara 3

DU
Deleted user
07:30 19.12.2015.

Decec, drzava treba ulagati u proizvodnju i poljoprivredu. Pa kad dovoljno proizvede i zaradi od izvoza onda se ulaze u zdravstvo i obrazovanje. Uci ti i put pod noge. Nista se kod nas u kriminalnoj drzavi nece promijeniti jer su svi umrezeni u kradi. Sve je u ljudima. A sicilijanska mafija za nase je ljude beba iz jaslica. No, znanje ti nitko ne moze uzeti. A kad kod nas to ne cijene odes tamo gdje su ljudi drugaciji. Sretno!

Avatar Baroudeur
Baroudeur
21:32 18.12.2015.

Sanjaj i spavaj!

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
10:32 19.12.2015.

Nebi bio gori od ovih današnjih pavijana ako gledamo da je neiskusan a intelektualno je upravo razlika ko pavijan i Einstein. Neiskustvo se vidi što bi on odma forsirao obrazovanje koje jest kljuć svega ali dugoročni čije bi se efekte vidjelo za kojih 15-20 godina pošto današnji diplomci 80% njih ima kupljene diplome. Zdravstvo je pa rupa bez dna tako da je ulaganje u zdravstvo također nemoguće u ovim ekonomskim uvjetima koje imamo danas. Kada se digne standard građanstvu tada se može povečat cijena zdravstvenog osiguranja i ostalog pa će se imat odakle namaknut sredstva za ulaganje. Presudno je sada prvo sudstvo iz korjena resetirat,novi suci svi do jednoga sve do ustavnih. Osnovat banku koja će financirat gospodarstvo a ne da nas kamatare zajmovima iz vana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije