ZIMA NEZADOVOLJSTVA

Godina nevolja: Postbrexitovska stvarnost Velike Britanije postaje sve nepovoljnija

11.10.2022.
u 08:14

Koloplet povijesnih okolnosti pred britansko je društvo postavio ekonomske i socijalne izazove koji će određivati sadašnjost i budućnost cijele zemlje. U odnosu na članstvo u EU, do kraja desetljeća godišnje plaće bit će 470 funti niže

Komentara 4

Avatar Payback
Payback
09:13 11.10.2022.

Bit će ubrzani povratak UK u EU...ionako je bila tijesna većina za Brexit. A siguran sam si da su ti i Rusi u propagandnom ratu imali umiješane prste jer im je u interesu razbiti EU. Neovisno od toga skidam kapu velikoj vojnoj pomoći UK u borbi protiv ruzista

ST
stomiovotreba
10:28 11.10.2022.

Ako je ukupan izvoz pao 7,9%, a uvoz 14,2% onda je to super. Da samo mi mozemo tako.

DL
Dvanaest__legija
10:56 11.10.2022.

Tisuće ilegalnih imigranata se svakodnevno pokušavaju domoći Velike Britanije bježeći u čamcima, riskirajući život. Svi dolaze preko Francuske, znači jedne od najrazvijenijih zemalja EU. Valjda ima nitko nije objasnio da idu u zemlju koja samo što nije propala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?