DOVRŠENO ISTRAŽIVANJE

Godinama mu otplaćivao kredit i na kraju ostao bez 80.000 eura

?ur?evac: U stanu našli tijelo mrtve žene, policija sumnja na ubojstvo
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/2
23.12.2022.
u 11:35

Tijekom 2017. godine 69-godišnjak je s njim sklopio privremeni kupoprodajni ugovor za kupnju nekretnine i otplaćivao mu kredit

U Đurđevcu je dovršeno kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 56-godišnjakom sa zagrebačkog područja, zbog sumnje da je počinio prijevaru.

Tijekom 2017. godine 69-godišnjak je s njim sklopio privremeni kupoprodajni ugovor za kupnju nekretnine i otplaćivao mu kredit, a nakon otplate kredita oštećeni je 69-godišnjak trebao preuzeti vlasništvo nad nekretninom.

No, 56-godišnjak je nekretninu prodao drugoj osobi, oštetivši tako 69-godišnjaka za oko 80.000 eura, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

VIDEO: Zagreb: Udruga Franak oštro optužila suce Vrhovnog suda

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar SileZla
SileZla
10:30 25.12.2022.

Interesantno i pohvalno da je DORH počeo raditi svoj posao. Do sada bi otkantali prevarenog i uputili ga na privatnu tužbu i da se sam snalazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije