humanitarci

Golferi za djecu prikupili 160.000 kuna

golf (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/4
Autor
Igor Capan
12.06.2010.
u 12:33

Domaćin turnira bio je košarkaš Toni Kukoč, pokrovitelj istarski župan Ivan Jakovčić, a jedno polje sponzorirao je i Večernji list d.d.

Na igralištu Kempinski Golf Adriatic na Crvenom Vrhu kod Savudrije u petak 11. lipnja održan je humanitarni golferski turnir čiji je cilj bio prikupljanje novčanih sredstava za Unicefovu akciju Stop nasilju među djecom.

Pokrovitelj turnira bio je istarski župan Ivan Jakovčić, a domaćin proslavljeni hrvatski košarkaš Toni Kukoč. On je na 18. polju dočekivao grupe igrača, s njima se fotografirao i odigrao to polje.

Turnir su svojim sudjelovanjem uveličali i bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač koji je također zakupio jedno polje te pjevačica Josipa Lisac (njena ekipa bila je trećeplasirana).

Turnir je uplatom od 10.000 kuna pomogao i Večernji list koji je zakupio četvrto polje, a ukupno je prikupljeno 160 tisuća kuna.

Ekipa Večernjeg lista osvojila je peto mjesto u konkurenciji 12 ekipa. Prva je bila Maistra, druga Hypo Alpe Adria banka, a treći Golf klub Adriatic. Pedesetak sudionika uživalo je u druženju i igri unatoč jakom suncu i velikoj vrućini.

Predstojnica UNICEF-a za Hrvatsku Lora Vidović naglasila je kako se humanitarna akcija Unicefa u Hrvatskoj provodi od 2003. godine, a zasad je obuhvaćeno 260 škola.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije