Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR LOKALIZIRAN

Gorila borovina na Braču, požar gasila i dva kanadera. Kuće su samo kilometar dalje

Požar na Braču
Dalmacija danas
29.06.2024.
u 16:26

Prve kuće udaljene su samo kilometar od požara koji je izbio na Braču u Milni

Izbio je još jedan požar u ljetnoj sezoni. Kako javljaju lokalni portali došlo je do požara na Braču, na južnoj strani Milne. Gori borovina u šumi iznad jedne od uvala. Požar gase sve raspoložive snage vatrogasaca, a zatražena je i pomoć kanadera. Kako javljaju vatrogasci s terena u akciji su i dva zrakoplova kanadera. Za Večernji list je iza 16 sati potvrđeno da je požar lokaliziran.

 

'Kuće trenutačno nisu ugrožene, iako su kilometar udaljene od požarišta', potvrdili su vatrogasci za Dalmatinski portal.

- Vidjela sam iz mjesta dim odmah kad je požar krenuo, ali sada je situacija ovdje dobra, više se plamen tu ne vidi. Nema panike kod ljudi, znamo da su heroji vatrogasci tu, kao i zračne snage.  Vjetra ima i dalje, ali ne znamo kako puše s druge strane, nadamo se najboljem kao i uvijek, profesionalci su ljudi koji brane naša mjesta i ljude - izjavila je za Večernji list mještanka Katarina Ivčević. 

Požar na Braču je lokaliziran. To je za Večernji list malo iza16 sati potvrdio Slavko Tucaković, šef hrvatskih vatrogasaca

Ključne riječi

Komentara 3

LJ
ljudeman
20:31 29.06.2024.

Nisam znao da ima gorila na Braču

HO
homofobic
15:40 29.06.2024.

Okrenuti nebo i zemlju i naci zlocince i onda im dati ispracaj Benita M u nebo ili pakao! Sa zlocincima nesmije biti milosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije