U Draganiću

Gospođa (51) pronašla raketni bacač, mine i 1500 komada streljiva

policijski kombi
Foto: Borna Filić/PIXSELL
16.08.2015.
u 13:25

Protiv gospođe neće biti podnesena nikakva prijava jer je oružje predala policiji

Na svom imanju u Draganiću, 51-godišnjakinja pronašla je ovog vikenda poveću količinu oružja i streljiva. Kako je rekla karlovačkoj policiji, oružje je pronašla ostavljeno na svom imanju i odmah po pronalasku pozvala je stručnjake u pomoć. Policajci za protueksplozijsku zaštitu imali su što vidjeti kada su došli na teren; osim ručnog raketnog bacača i ručne bombe, pokupili su i oko 10 kilograma eksploziva, tri metra sporogorećeg štapina, tri protupješačke mine, te 1500 komada streljiva različitog kalibra.

Protiv gospođe neće biti podnesena nikakva prijava jer je oružje predala policiji koja građane potiče na takve odluke u sklopu višegodišnje akcije kojom žele smanjiti broj oružja u domaćinstvima i kod pojedinaca. No, policija upozorava da, u slučaju pronalaska bilo kakvog oružja ili odluke da se oružje preda, da oružje i eksplozivna sredstva građani ne donose sami u policiju, da ne bi došlo do aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da obavijeste policiju na broj 192, kako bi po naoružanje došli policajci za protueksplozijsku zaštitu.

>> Mladić sa sobom nosio opasni vojni eksploziv pentrit

Ključne riječi

Komentara 3

RO
Rocky15
16:13 16.08.2015.

čuj protiv gospođe neće biti podignuta prijava umjesto da joj zahvalite vi bi je prijavljivali o majko božja kakve gluposti pišu u ovoj večernjoj školi

NI
nindjago
05:03 17.08.2015.

mogla je finu lovicu uzeti ta roba je tražena na zapadu u mafijaškim kugovima,za ručni bacač se može lljepi autić kupiti,a za mine da ne govorim

DU
Deleted user
14:59 16.08.2015.

Je li to di sustava s "prerađivačima" hrvatske himne i velikosrbskog Sanu projekta. Od slučaja do slučaja mijenjaju se sredstva a ideje ostaju iste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije