POVODOM USKRSA

Grad Vinkovci osigurao 48 poklon paketa za socijalno ugrožene obitelji

Foto: Grad Vinkovci
08.04.2020.
u 14:15

Gradske vlasti pripremile su poklon pakete za socijalne ugrožene obitelji s ciljem da im koliko toliko uljepšaju i olakšaju Uskrs

Povodom Uskrsa Grad Vinkovci je i ove godine za socijalno ugrožene obitelji, koji su primatelji zajamčene minimalne naknade, osigurao poklon pakete sa hranom. Ukupno je osigurano 48 paketa.

“Pomozimo svi zajedno onima kojima je pomoć u ovim teškim vremenima najpotrebnija, okrenimo se oko sebe i pogledajmo kako možemo još nekome uljepšati ovaj blagdan”, rekao je ovom prilikom gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić. 

 

Dodao je i kako situacija u kojoj nam gospodarstvo stoji nikome nije laka ali i da su gradske vlasti unatoč tome uspjele i ove godine osigurati poklone za socijalno ugrožene građane kako bi im barem malo olakšali ovu situaciju.

Prema njegovim riječima poklon paketi sadrže namirnice, slatkiše za djecu i sve one osnovne potrepštine koje su potrebne u svakom kućanstvu u ovom trenutku. 

„Paketi nisu jednaki, prilagodili smo ih s obzirom da svaka obitelj ima i različit broj djece. Želim vam svima da ovaj Uskrs, koji će ove godine izgledati sasvim drugačije nego smo navikli, provedete u veselju uz svoje obitelji”, rekao je Bosančić.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije