Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2,5 prema Richteru

Građane noćas probudio slab potres kod Krka: 'Bome je dobro zatreslo'

Foto: EMSC
1/2
28.06.2024.
u 08:44

"Probudio me potres", "Zatreslo se dosta", pisali su građani koji su osjetili potres na stranici Euromediteranskog seizmološkog centra (EMSC)

Seizmografi Seizmološke službe zabilježili su noćas slab potres kod Krka. Potres magnitude 2,5 prema Richteru dogodio se u 2.15 sati, a epicentar je bio u moru pet kilometra južno od Krka.

"Udar, kratka trešnja", "Par sekundi, vrlo snažno", "Glasna eksplozija", "Tutnjava par sekundi", "Bome je dobro zatreslo", "Tupi zvuk koji nas je probudio", "Probudio me potres", "Zatreslo se dosta", pisali su građani koji su osjetili potres na stranici Euromediteranskog seizmološkog centra (EMSC).

 

GALERIJA Zlatnik 'Hum' ušao u Guinnessovu knjigu rekorda: Pogledajte najmanju kovanicu na svijetu
1/12

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije