Riblji ručak

Porcije bakalara i inćuna dijelile se na trgovima diljem Hrvatske

bakalar
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/22
24.12.2013.
u 10:04

U cijeloj zemlji građani su se ribljim specijalitetima mogli gostiti na trgovima

Ribarnice diljem Hrvatske jutros su vrvjele od kupaca koji će za Badnjak tradicionalno jesti ribu. Najtraženiji je kao i uvijek bio bakalar, a kako bi na vrijeme nabavili sve za današnji ručak, stanovnici Varaždina pred ribarnicama su čekali od sedam ujutro.

U cijeloj zemlji građani su se ribljim specijalitetima mogli gostiti na trgovima pa su se tako na riječkom Korzu tradicionalno dijelili frigani inćuni, a na bjelovarskoj gradskoj tržnici porcije ribica te kuhano vino.

Točno u podne u Splitu je počelo tradicionalno dijeljenje bakalara na Prokurativama, a kuhaču u ruci imao je i splitski gradonačelnik Ivo Baldasar.

>> Niste obavili šoping? Evo kako rade trgovine za blagdane

Komentara 1

Avatar airbizz
airbizz
11:27 24.12.2013.

da je pravde,trgovine danas i nedjeljom nebi radile.tko zna koliko bi ljudi umrlo od gladi,da trgovine ne rade nedjeljom.stramotan zakon o radu,sramotan stav ljudi koji podržavaju takvo radno vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije