Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petra Škrobot
Povratak na članak

Gradonačelnica na listi za Sabor: 'Bojim se da za neke problemi dolaze tek nakon srijede'

Vezano uz potencijalne koalicije nakon izbora, Petra Škrobot ističe: "S HDZ-om nećemo, a sve ostale opcije ćemo razmotriti kada vidimo izborne rezultate"

Komentari 5

DU
Deleted user
15:07 12.04.2024.

Petra, ne moras se bojati! Nakon srijede ides doma i u red jao i ranije! Bit ces oslobidjena svih gkavobolja. Biraci odlucuju > HDZ&Co ce vas pomesti sve do kucnog praga! Trabakula zapela u rijeci mulja jos najmanje 4 godine! A postoji i rizik da ju ne bude isplativo prenositi na suho!

VL
BJ
bjmaro
16:31 12.04.2024.

Hvalite me usta moja i valjda misli Petra da ako ne kaže “sa HDZom nećemo nekoliko puta da neće imati pristup mainstream medijima. Ma hoćeš

VL
MO
Moslavina
16:00 12.04.2024.

Poštovana gospođo da imate tri gradonačelnika. Panian dosao iz HSLSa, vi iz HSLSa, Magdic iz Oraha izvorno vaš je samo u Sv. Nedelji.

VL
IV
ivica.vranjic
18:14 12.04.2024.

Ravno nula mandata. Znači 0

VL
JR
Jr48
15:43 12.04.2024.

Petra pusti isključivost unaprijed nebi vama niko zamjerio koaliciju s HDZ-om ako bi utvrdili jasna pravila i u toj koaliciji bili aktivan član koji bi pritiskao HDZ da ne otklizne u neko muljanje jer realno SDP je tanak i ima istrošene kadrove koji su u onoj Milanovićevoj vladi pokazali svu raskoš nesposobnosti i vama s takvim nije mjesto jer ste kvalitetniji od te družine. Za Samobor i Sv.Nedelju svaka čast tu dobivate lokalne izbore jer napredak se vidi ali odigrajte mudro ovo i izlobirajte od buduće vlade željeznicu do Bregane i zaokružiti ćete priču o uspjehu ovog kraja.Sretno što god učinili

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.