Glasnogovornik Mosta

Grmoja: Za aferu je odgovoran Karamarko. Orešković mu je ponudio častan uzmak

Nikola Grmoja
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
03.06.2016.
u 22:19

- Petrov je danas pokazao da mu ništa ne znači mjesto potpredsjednika Vlade i da je spreman otići u saborske klupe ako je to u interesu Hrvatske - kazao je Grmoja.

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja u Dnevniku Nove TV optužio je predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka za krizu vlasti koja je danas kulminirala pozivom premijera Tihomira Oreškovića da potpredsjednici Vlade, Karamarko i Božo Petrov, podnesu ostavke. 

Potom je Karamarko na konferenciji za medije objavio da ostavku neće dati te da Orešković više nema podršku HDZ-a.

Neka se Karamarko povuče, ako mu je Hrvatska iznad svega

-  Jasno je da je prvi potpredsjednik Vlade onaj koji je odgovoran za ovu aferu koja se dogodila. I Most ostaje pri tom stavu, ali gospodin Petrov je danas pokazao da mu ništa ne znači mjesto potpredsjednika Vlade i da je spreman otići u saborske klupe ako je to u interesu Hrvatske - kazao je Grmoja koji nije siguran je li moguće preslagivanje većine u Saboru. 

- Ako bi se to dogodilo ja ne vjerujem da bi ta vlada dugo trajalo i bila bi opterećena jednim velikim teretom toga da su stranke i manjinci odlučili o sastavu nove vladajuće većine - rekao je Grmoja te objasnio da je riješenje za ovu pat poziciju vrlo jednostavno. 

- Mi smo rekli, rekao je to i gospodin Orešković, da se gospodin Karamarko povuče s tog mjesta ako mu je Hrvatska iznad svega kako često voli govoriti - kazao je Grmoja te dodao da Orešković još uvijek ima povjerenje Mosta. 

Komentirao je i Oreškovićev poziv da ostavku da Karamarko, ali i Božo Petrov. - Premijer ovim valjda želio poslati poruku da ne želi na bilo koji način oštetiti HDZ kao stranku i mislim da je gospodinu Karamarku ponudio jedan častan uzmak, da ne traži MOST od njega ostavku nego on kao premijer traži ostavku i od gospodina Karamarka i gospodina Petrova - zaključio je Grmoja. 

Komentara 129

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
22:27 03.06.2016.

koliko čovjek mora biti glupav da vjeruje u takve svoje riječi...12 zastupnika da mijenja predsjednika pobjedničke stranke s najviše mandata u saboru ...i to na temelju čega....lupetanja kojekakvih klošara s komunističkih portala ???

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
22:25 03.06.2016.

Ako se na vlast vrati kriminalna prosrpska hrvatska ljevica, to će biti odgovornost i krivica samo jedne strane - Mosta. Naivni i mladi bili su lak plijen za Udbu.

BK
branko-kockica
22:28 03.06.2016.

Hahaha, Grmojice, Goebelsiću naš, pa ti nisi normalan. Iz vlade bi po tebi trebali otići oni koji su pobijedili na izborima, a državu bi trebali voditi kanadski padobranac i tajno nacionalno vijeće, odnosno podružnica austrijske građevinske mafije po imenu Most? A oni koji su pobijedili na izborima bi trebali samo dizati ručice? Halo, ako nisi znao, Hrvatska je DEMOKRATSKA zemlja, nije ti ovo Treći Reich, nije ti ovo SFR Jugoslavija, ovdje legitimitet obnašanja izvršne vlasti imaju oni koji pobijede na parlamentarnim izborima, a ne nekakvi padobranci iz bijelog svijeta, a još manje nekakvo nacionalno vijeće Mosta za koje nitko nije glasovao i koje uopće nije registrirano. Prvi i primarni interes Hrvatske jest DEMOKRACIJA, ne ćuprijaški fašizam i vladanje putem tajnih društava koji ovdje gurate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije