Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivani obrat

Grubić okrenuo ploču i tvrdi da je ipak bio u pljački Zabe

ognjen grubić
Antonio Bronić/PIXSELL
09.09.2010.
u 15:33

Ognjen Grubić na suđenju je tvrdio da nije pucao u Golika i da je bio na drugom mjestu što su potvrdili i svjedoci.

ZAGREB - Sudjelovao sam u pljački Zabe na Drvinju i pucao sam u Dragutina Golika Zmiju, ali ispred njegovih nogu. Njega je pogodio Boris Žalac – naveo je to među ostalim Ognjen Grubić, osuđen na 30 godina zatvora zbog Golikova ubojstva 2005. u Zagrebu, u svojoj tužbi koja je nedavno predstavljena na Vrhovnom sudu.

Riječ je o popriličnom zaokretu u cijeloj priči jer je Grubić tijekom suđenja na zagrebačkom Županijskom sudu tvrdio da to nije počinio te je čak predložio i svjedoke koji su trebali poduprijeti njegov alibi i koji su posvjedočili da je u vrijeme krvave pljačke Zabe bio na drugom mjestu.

Budući da je Vrhovni sud ukinuo dio presude koji se odnosio na uloge Grge Crnkovića, Nenada Filipovića (u međuvremenu umro od predoziranja, op.a.), Borisa Žalca i Igora Mustača, bit će zanimljivo vidjeti kako će se najnovije Grubićeve tvrdnje odraziti na ponovljeno suđenje koje slijedi.

Uz to, Grubić je u cijelu priču uvukao i još jednu osobu, koja do sada nije sjedila na optuženičkoj klupi, pa je moguće i da policija provjeri te njegove navode.

Komentara 1

VE
Velikogoričan56
16:33 09.09.2010.

Ma da, znaci poceli su i nasi malo drukcije s kriminalcima, recimo ako drukas kompica smanjit cemo ti kaznu ili te premjestiti od drvosjeca u neku podnosljiviju celiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije