Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisničko iskustvo i kroz aplikaciju

Grupa Petrol predstavila novi koncept prodajnih mjesta

23.08.2023.
u 15:51

Drugi najveći distributer goriva u nas predstavio je na lokaciji Helene kod Donje Zeline nedaleko Zagreba rekoncipirano, arhitektonski dotjerano i korisniku pristupačnije prodajno mjesto s kvalitetnijom hranom u restoranu Fresh te svim vrstama goriva

Jučer je na lokaciji Helena Zapad kod Donje Zeline Grupa Petrol otvorila obnovljeno prodajno mjesto, odnosno u cijelosti redizajnirano i rekoncpirani punkt s hranom, trgovinom i opskrbom gorivom. Ukupno će u Hrvatskoj u prvom valu biti deset takvih renoviranih prodajnih mjesta, do sada su otvorena tri. Kako kažu, ovim se ispunjava obećanje kontinuiranog ulaganja u hrvatsko tržište pri čemu se ovakva rekoncipirana prodajna mjesta nazivaju prodajnim mjestima budućnosti. Činjenica je kako se radi o svježijem pristupu prodaji naftnih derivata a onda i pružanja drugih usluga kupcima u dobro uređenom dućanu s linijom tople hrane Fresh a gdje je uz prodajno mjesto smješten i McDonald's koji se na domaćim autocestama pokazao kao prilično siguran mamac za putnike.

U tom dorađenom Freshu koji je korisnicima Petrola već dosta dobro poznat obnovljen je jelovnik koji je, po onome što smo probali, zaista iznad očekivanih standarda jedne benzinske postaje. Dodatak je 'Kava na putu' kroz koju se nudi kvalitetnija kava. Isto tako, napravljena je aplikacija 'Na putu' putem koje se može platiti gorivo bitno jednostavnije ali i njome kupiti kavu. Arhitekturom je novo prodajno mjesto osuvremenjeno, sada je s nadsvođenim mjestima za točenje goriva što doista dobro dođe na ovakvim vrućinama, kako smo se i sami uvjerili na Heleni. Korisničko je iskustvo, dakle, ovdje još i nešto bitnije nego je bilo do sada, sve nam se učinilo dosta pristupačnim i lako dohvatljivim što je očito od iznimne važnosti za ljetne sezone.

- Otvorenje prodajnog mjesta Petrola Helena Zapad, ali i prodajnog mjesta Helena Istok te Desinec Sjever predstavljaju značajan iskorak. Helena Zapad jedna je od tri potpuno obnovljena prodajna mjesta koja objedinjava koncept pružanja najboljeg iskustva kupnje i uslugu na najvišoj razini. Otvorenjem prodajnih mjesta stavljamo naglasak na sustav održivih, moderniziranih i digitaliziranih usluga, gradimo budućnost u kojoj želimo biti vodeći dobavljač naftnih derivata i održivih energetskih rješenja, ali i vodeći servis na putovanjima naših kupaca. Konsolidiramo svoju ulogu ključnog igrača u energetskoj tranziciji što dokazuju i dvije vjetroelektrane na području Šibensko- kninske županije i planovi usmjereni prema uspostavi solarnog parka. Naša konkurentnost u Hrvatskoj i društveno-ekonomski doprinos čuvaju se kroz pažljivo upravljanje, čime čuvamo zaposlenike i partnerstva, istaknula je Nada Drobne Popović, predsjednica Uprave Grupe Petrol. Oni koji su ovog ljeta putovali od juga prema Zagrebu sigurno su primijetili da je na Desincu aktiviran hotel a njega je preuzeo upravo Petrol te ondje nudi doista ugodan smještaj te kvalitetniju hranu a bez gužve kakva obično za sezone vlada na prodajnim mjestima.

- Tri prodajna mjesta tijekom ove su godine obnovljena su u okolici Zagreba – Helena Istok i Zapad te Desinec Sjever. Tri su na području Istre (Labin, Pula Mutilska i Umag), četiri prodajna mjesta iz Croduxove mreže u Dalmaciji (Split Dujmovača, Dugopolje jug i sjever, Zadar Jadranska) su ili u postupku renovacije ili je modernizacija već završena. U procesu izgradnje je greenfield investicija Dragalić Sjever na autocesti A3 Zagreb-Beograd. Novoobnovljena prodajna mjesta simbol su naše predanosti ekološki odgovornom poslovanju i pristupu koji će oblikovati budućnost. Helena Zapad integrira i alternativne izvore energije i najnovije tehnologije, pomažući nam da napredujemo prema zelenijoj i održivijoj budućnosti, dodala je Simona Kostrevc, predsjednica Uprave Društva Petrol u Hrvatskoj. Na novim prodajnim mjestima dostupna su visokokvalitetna goriva iz vrhunske linije Q Max, uključujući LPG i AdBlue, koja koristi inteligentne molekule i Dual Action Technology, a također su osigurane i e-punionice kako bi bile ispunjene sve potrebe i zahtjevi vozača električnih vozila. Petrol isto tako priprema dokumentaciju kako bi dobile dozvole za instalaciju solarnih elektrana na krovovima svojih prodajnih mjesta. Ovom prilikom donirana je i financijska potpora Vatrogasnoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline za obnovu visokokvalitetne opreme i održavanja vozila

Komentara 1

BF
bf23
17:35 23.08.2023.

Bojkotiram te slovenske švercere goriva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije