Nesreća

Gurbišno polje: Dvije osobe ozlijeđene u padu s traktora

traktor
Dragutin Šantoši
01.07.2010.
u 09:10

Oko šest ujutro u Novoj Rači nedaleko od Bjelovara 28-godišnjak bez vozačke dozvole vozio je neregistriran i neosiguran traktor čijim je kotačima zahvatio zemljani ulazni most te pao.

Dvije su osobe u dvjema prometnim nesrećama ozlijeđene na sličan način - u padu s traktora.

Kroz Ivanovo Selo blizu Grubišnog Polja 48-godišnjak je traktorom grubišnopoljskih pločica vukao prikolicu ručne izrade, a na rudi, odnosno spoju s traktorom sjedila je 71-godišnjakinja.

Ona je pala na kolnik i pregazili su je kotači prikolice. Teško je ozlijeđena, slomila je obje natkoljenice i rebra. Traktorist nije bio pod utjecajem alkohola, a protiv njega će biti podignuta kaznena prijava.

Oko šest ujutro u Novoj Rači nedaleko od Bjelovara 28-godišnjak bez vozačke dozvole vozio je neregistriran i neosiguran traktor čijim je kotačima zahvatio zemljani ulazni most te pao s traktora.

Lakše je ozlijeđen, a alkotestiranjem je utvrđeno da je bio pod manjim utjecajem alkohola - 0,04 promila. Izuzeti su mu uzorci krvi radi analize, a čeka ga optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja u prometu.

Komentara 1

FR
freedy49
14:10 01.07.2010.

Ti nisi palijan ti si pavijan,nije bio pijan ,a možda je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije