Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČAN PROMET NA CESTAMA

Oboružajte se strpljenjem! Kolona na A1 u smjeru Zagreba je duga 7 km

Zagreb: Pojačana gustoća prometa na naplatnoj postaji Lučko u smjeru mora
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
29.06.2024.
u 19:14

Od Karlovca prema Zagrebu vozi se jednim trakom autoceste u dugačkoj koloni vozila

Promet u smjeru mora još uvijek je pojačan posljednji vikend prije no što HAC krene s naplatom cestarine po višim tarifama. Vremenski uvjeti su povoljni no temperature su još uvijek u porastu, stoga budite pažljivi i pobrinite se da imate dovoljno vode za putovanje. Ako na odmor idete tek nakon 1. srpnja, OVDJE možete pronaći pravce prema moru koji izbjegavaju ceste sa cestarinama.

No, promet je pojačan i u smjeru Zagreba. Iz HAK-a stižu najnovije informacije o koloni dugoj 7 kilometara na Autocesti A1. Kako javlja HAK gužva je nastala zbog prometne nesreće na čvoru Karlovac (39 od Zagreba) u smjeru Zagreba. Vozi se jednim trakom u koloni dugoj oko 7 km.  Povećana je gustoća prometa u smjeru Zagreba, pred naplatama Lučko i Demerje nema dužih čekanja, javljaju iz HAK-a. 

U nedjelju, 30. lipnja, od 7:30 do 18:00 sati zbog održavanja utrke „30. nagrada Stubičkih Toplica“ za sav promet bit će zatvorena Sljemenska cesta od naselja Pila kod Stubičkih Toplica do Hunjke (ŽC2219). Obilazak: Stubičke Toplice-Zagreb-Sljeme-Hunjka i obratno.

Sutra, 30. lipnja, od 12:00 do 23:00 sata bit će zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama u Istri i priobalju (osim na autocestama i državnoj cesti DC1.

FOTO Mnogi su pohrlili na Hrelić u Zagrebu: Pogledajte što se sve nudi

Zagreb: Pojačana gustoća prometa na naplatnoj postaji Lučko u smjeru mora
1/38

 

Komentara 2

PE
Penkalar
13:28 30.06.2024.

Ne tice me se! Sve dok ne budemo imali vinjete cjenovnog ranga kao u SLO, na more i natrag vec 30 god. vozim starom cestom, a obzirom na guzve na autocestama, iz ZG stignem u Zadar samo pola sata kasnije od mog sogora koji nikad nauciti da vozeci autocestom samo pomaze drzavu, a da sam nikakve koristi od nje nema.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
19:47 29.06.2024.

Znači ljudi se voze kao kreteni, po zaustavnoj traci, voze slalom, nabijaju se, blendaju itd. I to većinom domaći! Ka Ta Stro fa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije