Hajdaš Dončić

'Pelješki most nitko ne može zaustaviti, natječaj će biti raspisan na ljeto!'

Siniša Hajdaš Dončić
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
17.04.2015.
u 14:26

Vjerujem da bi Hrvatske ceste mogle na ljeto, možda i krajem srpnja, ne samo predati aplikaciju, već raspisati natječaj za izvođenje radova jer kroz operativni program Hrvatska ima 330 milijuna eura za cestovnu infrastrukturu, kaže ministar

Ministar Siniša Hajdaš Dončić očekuje da će do konca godine biti potpisan ugovor s izvođačem radova na pelješkom mostu.

Pelješki most je u fazi revizije građevinske dozvole i koncem svibnja, nešto prije roka, bit će gotova Studija izvodivosti koju radi međunarodni konzorcij, a koja je uvjet za apliciranje. Ako se ne dogode neke nepredviđene stvari, a ne bi se trebale dogoditi, vjerujem da bi Hrvatske ceste mogle na ljeto, možda i krajem srpnja, ne samo predati aplikaciju, već raspisati natječaj za izvođenje radova jer kroz operativni program Hrvatska ima 330 milijuna eura za cestovnu infrastrukturu. Vrlo je vjerojatno da će 220 milijuna eura biti utrošeno na Pelješki most. To je projekt koji je u najvišoj fazi spremnosti i nitko ga ne može zaustaviti. S neke faze umjerenog optimizma postao sam totalni optimist – izjavio je Hajdaš Dončić.

>> Creţu: Pelješki most pomogao bi i okolnim zemljama

Komentara 27

Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
14:44 17.04.2015.

Hahhaha, kako se bliže izbori tako ova bagra nesposobna postaje domoljubna !!! Da nije žalosno bilo bi smiješno, do jučer su se ismijavali s mosta i svega!!!!!!

DU
Deleted user
14:37 17.04.2015.

E ako to Hajdas kaze, onda od mosta vjerojatno nece biti nista! Barem dok su kokodakavci na vlasti!

Avatar docCL
docCL
14:42 17.04.2015.

Je, tebi svakako treba vjerovati svaku rijec jer si ti moralna vertikala. Ako ne bude tako ti ces sigurno opet dati ostavku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije