Izraelski ministar obrane:

'Hamas više ne postoji kao vojna formacija, preostali su samo gerilski borci'

11.09.2024.
u 10:47

I dok izraelski premijer Benjamin Netanyahu tvrdoglavo vodi svoj rat tvrdeći kako neće stati dok ne uništi Hamas, unatoč tome što mu je jasno da Hamas neće moći uništiti, izraelski ministar obrane, Joav Gallant, koji je u sukobu s Netanyahuom zbog nastavka rata, izjavio je da palestinska teroristička organizacija Hamas "više ne postoji kao vojna formacija" u Pojasu Gaze

Komentara 3

DR
Draconic5
12:12 11.09.2024.

Bibi je tvrdoglav, pa eto samo zato...a Hamas dobar. Nemoj tako, Bibi!

DA
daali
11:16 11.09.2024.

... a mi ćemo te pojedince hvatati jednog po jedno i narednih 100 godina terorizirati cijelo područje Palestine, jer dok je i jedan živ rat neće prestati! Mi to možemo jer su Amerika i Hrvatska na našoj strani!

Avatar kozorog
kozorog
15:32 11.09.2024.

Niste u stanju godinu dana riješiti 5.000 branitelja gaze, porušili ste sve, i sad se još javljate?! Ovo što radite je ratni zločinac, genocid. Izgubili ste i zadnju vezu sa žrtvama, holokaust se ubuduće mora vezati i uz ovo stradanje palestinaca. Sramite se. I svi koji vas podržavaju. Zamislite, muslimane ismijavate zbog vjere, a židove ne.. Tko se više poziva na vjerske knjige?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije