ODBIO SUČELJAVANJE

HDZ proziva Bernardića: Pobjegao je glavom bez obzira

Karlovac: Bernardić i Komadina predstavili listu i program SDP-a za nadolazeće izbore
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
10.06.2020.
u 23:33

U Facebook objavi se tvrdi kako je Bernardić odbio sučeljavanje

HDZ je na svojem službenom Facebook profilu u srijedu kasno navečer objavio status u kojem su napali čelnika SDP-a i Restart koalicije Davora Bernardića.

U Facebook objavi se tvrdi kako je Bernardić odbio sučeljavanje, a u trenutku pisanja ovog teksta Bernardić, a niti službeni SDP preko Facebooka nisu ništa odgovorili.

Status HDZ-a prenosimo u cijelosti:

"Već na prvom koraku, uplašeni Bernardić pobjegao glavom bez obzira!

Čelnik Restart koalicije Davor Bernardić podvio je rep i pobjegao u mišju rupu čim je prvi put trebalo izaći na sučeljavanje s predsjednikom Hrvatske demokratske zajednice Plenkovićem. Uplašeni Bero odbio je sučeljavanje na HRT-u 16.6. i na Novoj TV 17.6. Udari, slaži i bježi, na to se svodi njihova kampanja već mjesecima. Ali kad se treba suočiti s Plenkovićem pred hrvatskim građanima, već na prvom koraku bježi glavom bez obzira kao zadnja kukavica. I on bi vodio državu", stoji u njihovoj objavi. 

Komentara 5

DU
Deleted user
18:08 11.06.2020.

gdje su ovi komentari što su bili cijeli dan bilo ih je 30 - sve je obrisano - sdp -ov rukopis u VL

IK
ikbmibm
09:14 11.06.2020.

Plenković je pozvao sve protu kandidate,ne samo Beru,na sučeljvanje programa. Nitko se ne javlja.

JF
jfk
16:43 11.06.2020.

Plenković je u koaliciji s Bandićem u Zagrebu, trebalo bi mu 1000 sučeljavanja da se za to opravda. S programom za izbore može na WC dok to ne objasni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije