Politika

HDZ: Vlast ne navodi konretne projekte i izbjegava odgovornost

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 15.05.09., Cakovec, Hrvatska-  Mladen Krizaic, HDZ-ov kandidat za zupana. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list'
'Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji l'
09.12.2010.
u 14:34

- Time što se ne navode konkretni projekti i iznosi novca, marginalizira se Županijska skupština. Nedopustivo je da izvršna vlast novac dijeli po vlastitoj procjeni - kazao je Ivković

 

 

ČAKOVEC - Iz izmjena i dopuna proračuna za ovu i proračuna za 2011. godinu jasno se može iščitati da ova županijska vlast na čelu sa SDP-on nema nikakvu viziju ni strategiju. Poigrava se s korisnicima proračuna koji se nalaze u velikoj neizvjesnoti hoće li dobiti novac, pa ne mogu planirati svoje aktivnosti. Umjesto da se izvuče pouka, vlast srlja u nove katastrofalne poteze - kazao je na konferenciji za novinare županijski vijećnik HDZ-a Mladen Križaić. Upozorio je da po prvi put na rashodovnoj strani nema navedenih proračunskih korisnika, što je bježanje od odgovornosti. O tome je govorio i predsjednik županijskog HDZ-a Vladimir Ivković. - Time što se ne navode konkretni projekti i iznosi novca, marginalizira se Županijska skupština. Nedopustivo je da izvršna vlast novac dijeli po vlastitoj procjeni - kazao je Ivković. I rezanje novca za sakralne objekte, dodao je, smišljena je politika. Centru dr. Rudolfa Steinera daje se 400.000 kuna više nego svim crkvama u Međimurju. Na konferenciji su govorili i Maja Đurkin te Branko Krnjak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije