iz osijeka u zagreb

Helikopterom HRZ-a prebačeno srce za transplantaciju

helikopter
AFP
03.05.2012.
u 18:55

Radi transplantacije srca pacijentu, upućen je medicinski tim iz Kliničke bolnice Dubrava koji je u Osijeku preuzeo organ za transplantaciju nakon čega je vraćen helikopterom

Na poziv Državnog centra 112 Zagreb helikopterom HRZ-a Mi-171Sh u četvrtak je izvršen hitan prijevoz medicinskog tima i organa za transplantaciju iz Zagreba u Osijek i natrag, objavio je MORH.

Radi transplantacije srca pacijentu, upućen je medicinski tim iz Kliničke bolnice Dubrava koji je u Osijeku preuzeo organ za transplantaciju nakon čega je helikopterom vraćen u KBC Dubrava.

Komentara 1

Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
08:15 05.05.2012.

*** za svaku pohvalu , no samo prošle godine HRZ ie izvršio 492 intervencije , od spašavanja pijanih stranaca izgubljenih u planinama do ovih humanih i to plačamo mi svi. Kada se predlagalo i napravljena studija kojom bi se to naplačivalo jednog od začetnika ideje proglasili su vojni lobiji ludim ,Pitam se dali se takva spAšavanja besplatno rade u članicama EU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije