Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAPREDOVALI SMO S PREGOVORIMA'
Povratak na članak

Hoće li SDSS i dalje biti dio većine? Jandroković: Glasači su jasno poslali poruku koji smjer žele

"U idućem tjednu sve će biti jasnije i imat ćemo točne brojke. Ali sasvim sigurno, većina će biti osigurana", izjavio je Jandroković u Bjelovaru.

Komentari 4

ŠI
Šiba
14:10 05.05.2024.

Koji to genocid Jasenovac? Pa popis stanovništva poslje rata pokaže da ima više Srba nego Hrvata postavlja se pitanje tko je zapravo stradao? što je laž veća ona postane istina.

VL
Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
13:55 05.05.2024.

Poruka s mise u Vukovaru na kojoj je bila i Jeckov: 'Svijet je zaboravio genocid nad Srbima' eto to je SDSS i srpska pravoslavna NEREGISTRIRANA crkva

VL
KA
Kapitol
22:25 05.05.2024.

Njonjo opet nezna racunati. Kradeze ima 58 mandata + 3 od gradana druge drzave koji nemaju prebivaliste u Hrvatskoj.Brojanje glasova je pokazalo da je dvije trecine gradana glasalo protiv kradezea. Od kuda im onda toliko mandata? Cista kradeze matematika -= ako je kradeze dobio 1ooo glasova odmah si je uzeo tri mandata. SDP i Mozemo dobili su 200000 glasova i dali su im jedan mandat. Takvo uzimanje mandata moze biti u Americi koja se proteze od Atlantika do Pacifika i ima 300 milijuna stanovnika. Tako se ne moze racunati u maloj Hrvatskoj . Takvo racunanje je uveo kradeze jer inace nikada nebi dobili izbore. Cisto su ih dobili samo prvi puta.Tako je istina da je kradeze na ovim izborima dobio 25 do 30mandata.

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
13:59 05.05.2024.

Glasači su rekli da i dalje žele da ih HDZ krade. Slažem se s gospodinom Jandrokovićem. Samo naprijed.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.