Hoće li zabrana rodnih studija prekinuti razdoblje 'pax Plenković'

16.07.2024. u 18:25

Razlog zbog kojeg bi 'pax Plenković' mogao završiti brzo i 'jeftino' leži u činjenici da se temeljio na guranju problema pod tepih umjesto njihova raščišćavanja

Komentara 7

Avatar Tombstone
Tombstone
21:47 16.07.2024.

Rodne studije, studije feministickog plesa (vjerovali ili ne, postoje u USA) studije trannseksualne Anthropologie (takodjer postoje), studije seksualno (odnosno po novom rodno) nebinarne filozofije (takodjer postoje I kostaju kao I prethodne oko $60 000 godisnje) itd treba zabraniti jer za zavrsene "visokoobrazovane" osoba zanimanje u struci jednostavno ne postoji.

PA
PavelHršak
22:05 16.07.2024.

Zašto zabranjivati? Međutim, neka si borci za "rodna pitanja" sami financiraju svoj "studij", pa da ih vidimo. A što bi radili "stručnjaci" s takvom diplomom?

ŠI
Šipak
19:22 16.07.2024.

Ne postoji više mama i tata nego roditelji 1-2 muškarac može roditi ako je prije bio žena ali ne može obrnuto čudne stvari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije