LIPOVLJANI

Hodao autocestom pa ugrizao policajku za ruku i završio u pritvoru

Jurica Galoic/PIXSELL
12.11.2021.
u 12:29

Policija je muškarca prekršajno sankcionirala zbog kretanja pješice autocestom, oglušujući se na zapovijed policijskih službenika te zatim preskočio ogradu i pokušao pobjeći.

Muškarac (58), prilikom postupanja policije, ugrizao je policijsku službenicu za ruku lakše ju ozlijedivši. Nakon toga završio je u pritvoru.

A sve se dogodilo jučer, 11. studenog oko 15 sati na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, na odmorištu Lipovljani.

Policija je muškarca, hrvatskog državljanina, prekršajno sankcionirala zbog kretanja pješice autocestom, nakon čega se on nastavio kretati autocestom, oglušujući se na zapovijed policijskih službenika te zatim preskočio ogradu i pokušao pobjeći

Nakon što ga je policijska službenica sustigla, pokušao ju je udariti te ju je potom ugrizao za ruku nanijevši joj lake tjelesne ozljede.

Uhićen je te je uz kaznenu prijavu zbog prisile prema službenoj osobi u pokušaju, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Video - Krenuo prema naplati u Lučkom pa se predomislio i vozio unazad do izlaza Demerje

Komentara 9

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:10 12.11.2021.

Sramotno! U normalnim državama bi takav bio kažnjen javnim sramoćenjem i omalovažavanjem u trajanju od 48 dana, oduzela bi mu se sva imovina i putovnica, te bi ga se protjeralo u srbiju neka ga tamo grizu psi za ruke i noge. No, živimo tu gdje živimo... Sramotno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije