Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINULA NA MJESTU

Horor na Bahamima: Mladu matematičarku na medenom mjesecu ubio morski pas

Fatal shark attack against a tourist at Sandals resort in Nassau
Foto: DANTE CARRER/REUTERS
1/3
06.12.2023.
u 09:31

Napadi morskih pasa nisu uobičajeni na Bahamima, no nedavno su prijavljena još barem dva

Mladenka koju je ubio morski pas dok je veslala na dasci na Bahamima identificirana je u utorak kao stručnjakinja matematike iz Massachusettsa, piše NY Post. Lauren Erickson Van Wart (44), koja je bila na odmoru sa suprugom u Sandals Royal Bahamian Resortu, umrla je u ponedjeljak nakon što je zadobila katastrofalne ozljede u napadu, kratko su izvijestile Kraljevske policijske snage Bahama.

Van Wart iz Lowella veslala je na dasci sa svojim suprugom blizu obale odmarališta s pet zvjezdica na otoku New Providence kada ju je predator povukao ispod površine. Čovjek koji je svjedočio užasavajućem napadu spasio je par uz pomoć čamca i vratio ih na obalu, gdje je ženi pružena prva pomoć. – Međutim, zadobila je teške ozljede na desnoj strani tijela, uključujući predio desnog kuka i ruku – rekla je policija. Žena je proglašena mrtvom na mjestu događaja. Njezin suprug nije ozlijeđen u napadu.

Lauren je radila kao stručnjakinja za matematiku u Curriculum Associatesu, tvrtki sa sjedištem u Billerici koja pruža resurse za nastavnike. – Naš tim je slomljenog srca i tuguje zbog gubitka drage i pouzdane kolegice i prijateljice. Lauren je bila voljeni član našeg matematičkog uredničkog tima i u svaki materijal koji je dotaknula unijela je svoju duboku predanost studentima i nastavnicima – rekao je izvršni direktor Rob Waldron.

Napadi morskih pasa nisu uobičajeni na Bahamima, no nedavno su prijavljena još barem dva. U studenom je 47-godišnja Njemica nestala tijekom ronjenja u vodama West Enda, na otoku Grand Bahama, nakon što je naletjela na morskog psa. U rujnu 2022. godine 58-godišnja Amerikanka stradala je u napadu morskog psa dok je ronila s obitelji u vodama New Providencea.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Uznemirujuća snimka: Morski pas ubio Rusa u Egiptu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije