Miroslav Mlinar

Hospitaliziran zbog korone plače i govori: 'Ova prokleta bolest je nemilosrdna, čuvajte se'

Foto: Screenshot
17.07.2020.
u 09:48

Nakon 12 dana ponadao se da se bolesti približava kraj, no njegovo se stanje tada pogoršalo

Miroslav Mlinar bori se protiv koronavirusa u Kliničkom centru "Bežanijska kosa" u Beogradu. Mobitelom se snimio u svojoj bolničkoj sobi te poslao potresnu poruku. Zamolio je ljude da shvate ozbiljnost bolesti i da se čuvaju. 

"Ova prokleta bolest je zaista nemilosrdna, čuvajte se molim vas, preklinjem vas, čuvajte se", govori Miroslav kroz suze. 

Kako je ispričao, nakon 12 dana ponadao se da se bolesti približava kraj, no njegovo se stanje tada pogoršalo, piše Blic

"Izgubio sam svijest i hitno sam prebačen u bolnicu", opisao je svoj 13. dan zaraze. Rekao je kako mu je pukla arterija na ruci te kako je, zbog naprezanja od kašlja, iskašljavao krv

Kroz suze govori i kako je doznao da je jedan pacijent iz susjedne sobe, njegov imenjak, preminuo. 

Tvrdi kako veliku zahvalnost duguje medicinskim sestrama, a sretan je što se prvi put nakon četiri dana može javiti svojoj djeci i pokazati im da mu je bolje.  

Miroslav Mlinar jedan je optuženih za počinjenje ratnih zločina u Škabrnji, dok je u Srbiji poznat po spašavanju radnika RTS-a tijekom bombardiranja te sudjelovanja u evakuacijama za vrijeme poplava u Obrenovcu 2014. godine. 

Ključne riječi

Komentara 48

TS
Tito sveti
11:21 17.07.2020.

Nemogu vjerovat da netko pomisli dat medijski prostor ratnom zlocincu iz druge drzave koja je cinila agresiju na ovu Treba urednika malo pitat jel ima neku dijagnozu

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
12:11 17.07.2020.

Svaki dan se sve više zgražavam nad večernjakom. Ovo je dno dna.

Avatar ante433
ante433
11:09 17.07.2020.

Stici ce te Božja pravda i u Srbiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije