Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čelnik hsu o fondu

Hrelja: Nitko nema pravo zbog svojih problema kriviti druge

silvano hrelja
Jurica Galoić/Pixsell
13.09.2011.
u 17:24

Ne možemo probaviti da je Vlada na čelu s J. Kosor uzela ogroman novac od umirovljenika.

POŽEGA - U njihove redove uvukla se panika, no nitko nema pravo zbog svojih problema kriviti druge – kazao je novinarima o aktualnim zbivanjima u vezi s crnim fondovima i međusobnim optužbama u HDZ-u predsjednik HSU Silvano Hrelja uoči izvanredne skupštine županijske organizacije te stranke u Požegi. Najavio je pobjedu koalicije na izborima te očekivanja da će HSU imati tri saborska zastupnika čime će ostvariti strateški cilj, a to je povećanje političkog utjecaja.

– Ne možemo probaviti da je Vlada kojoj je 24 mjeseca na čelu Jadranka Kosor od umirovljenika uzela ogroman novac, oko milijardu kuna, a sada im velikodušno daje 100 kuna u osnovicu mirovina pa smatramo da je to udar na dostojanstvo umirovljenika – zaključio je Hrelja.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
20:42 13.09.2011.

On je na vlasti od 2000.god.On je kao p****it ,koji se uvijek znao prilagoditi \"domaćinu\" . I sada bi ta sramotno umirovljena individua trebala biti naš spas ?

KU
kukuriku
17:32 13.09.2011.

..a i Hrelja je premazan sa svim-mastima,..a bija je i Séf-Finacija u Istarskoj zúpaniji..., i sada se \"cúdi\"!!??

LU
Lukić17
18:06 13.09.2011.

Pa Hrelja tebe je prvi Sanader pitao koliko ti treba novca kad si potpisao koaliciju sa HDZ-om. Dakle okoristio si se ovim crnim fondom 100%.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije