Međugradska linija

Hrg zove Mršića da se na radiju sučele kao dvojica prijatelja

\'19.11.2011., Koprivnica - Predizborni skup HSS-a u selu Koprivnicki Ivanec pored Koprivnice. Gradonacelnik Krizevaca Branko Hrg. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL\'
\'Marijan Susenj/PIXSELL\'
25.11.2011.
u 11:30

Križevački gradonačelnik, u II. izbornoj jedinici 14. na listi HSS-a, pita se što je koprivnički kolega, 1. na listi Kukuriku, radio za grad

Vode gradove udaljene 30 kilometara već cijelo desetljeće, no nikad nisu krili da se baš i ne trpe. Danas je jedan na prvom mjestu liste svoje koalicije za parlamentarne izbore, a drugi na začelju liste svoje stranke. Međusobni "osjećaji" kulminirali su usred predizborne kampanje, jer je gradonačelnik Koprivnice Zvonimir Mršić u Križevcima na početku kampanje govorio o neuspjesima u tom gradu. Prvi Križevčanin Branko Hrg na lokalnom mu radiju, uz ogradu da se nije mislio baviti kampanjom, nije ostao dužan, pa je iznio zanimljiv prijedlog.

- Budući da Mršić ovamo dolazi stalno i budući da je bio osam godina saborski zastupnik, ja bih vrlo rado čuo od njega, s dokaznicama, koje su njegove zasluge za grad i okolne općine, što je to on ishodio za nas, osim što smo izgubili niz ustanova. Idemo se zato naći u radio emisiji da kao dva gradonačelnika prijateljski porazgovaramo i vidimo što se to radilo u gradovima i županiji i s kojim novcem - poručio je Hrg.

Komentara 9

AB
abendblatt
13:42 25.11.2011.

Mrsicu, rukavica ti je bacena u lice, prihvati izazov, izadji na megdan.

Avatar pretorijanac
pretorijanac
14:46 25.11.2011.

Između seljačina tipa Hrg i partijaca tipa Mršić.........glas OVAJ PUTA ZA HSP !!!

DU
Deleted user
13:29 25.11.2011.

Baš me zanima tko bi takvo što slušao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije