REKLA DA OČITAVA PLIN

Hrvatica (47) uhićena u Njemačkoj: Uz vatreno oružje pokušala je opljačkati bračni par

Njemačka policija
Foto: Ralph Orlowski/REUTERS/PIXSELL
1/2
25.10.2024.
u 16:42

“Došlo je do naguravanja između osumnjičene i bračnog para, nakon čega je ona pobjegla bez plijena", ističe njemačka policija

Hrvatska državljanka (47) uhićena je u njemačkom gradu Oberhausenu nakon što je uz vatreno oružje pokušala opljačkati bračni par. Prema informacijama njemačke policije, Hrvatica je pozvonila na vrata te pokušala ući u stan pod isprikom da je došla očitati plinomjer. Stariji muškarac, koji je otvorio vrata, pokušao ju je spriječiti da uđe, a tada je naišla i njegova supruga. Navodi se da je 47-godišnjakinja, držeći oružje, tražila novac.

Došlo je do naguravanja između osumnjičene i bračnog para, nakon čega je ona pobjegla bez plijena. Na mjesto događaja izašlo je nekoliko patrolnih automobila koji su odmah krenuli u potragu za osumnjičenom. Na temelju vrlo preciznog opisa žene, brzo su je locirali i uhitili policajci iz Oberhausena”, ističe njemačka policija, kako prenosi Fenix magazin

Po hitnom sudskom nalogu, pretražen je stan 47-godišnjakinje te je pronađeno oružje koje je slično pravom vatrenom oružju. Hrvatica sada čeka izvođenje pred suca.

GALERIJA Najviši neboderi u Hrvatskoj: Donosimo listu od 31 impresivne građevine
Njemačka policija
1/49

Komentara 2

ER
EroK
16:55 25.10.2024.

Ha-ha-ha, Hrvatica! Nije ni vidjela Hrvatcu!!

GO
goran2hr
16:51 25.10.2024.

OK, nije maloljetna. Pa u čemu je sada problem, da se objavi ime i prezime te "Hrvatice"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije