Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju: NATAŠA NOVAKOVIĆ

'Hrvatska gubi 10 milijardi dolara godišnje na korupciju. Zamislite koliki je to novac i koliko korupcija utječe na sve nas'

13.04.2024.
u 22:50

Loša je činjenica da se kampanja, umjesto na bitna pitanja, koncentrira na buđenje ministra prometa s jedne strane i predsjednika Republike s druge strane. I javnost samo čeka koju će iduću bujicu uvredljivih riječi i doskočica njih dvoje izmijeniti. Mogu zamisliti da je to dijelu publike zabavno čitati, međutim od takvih nastupa hrvatski građani nemaju ništa. Osim zabave

Komentara 12

XX
XXXL
23:09 13.04.2024.

Baš 10 milijardi dolara ? Lupi i ostane živa. Tvrdnja bez pokrića, jer je to nemoguće donekle točno procijeniti.

SA
sanikol
09:03 14.04.2024.

Koliko si prijava napravila protiv tih koji su napravili tu korupciju. Lažeš kao i Milanović o lukobranu koju je otkrio Komadina, član njegove stranke.

KO
Konan
17:26 14.04.2024.

Ne kazem da nije , ali me zbilja za ima kamo je to izracunala . Pa ako mize objasniti bilo bi dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije