Hrvatska se opet pokazala solidarnom za pomoć potrebitima, poput Bartulice

12.06.2024. u 08:24

I dok Kolakušić odlazi u političku ropotarnicu, iz kadrovskog bazena Domovinskog pokreta, a sve u duhu narodne uzrečice "jedan se oteg'o, drugi se proteg'o", Hrvatska je, s njom i Europa, dobila novu političku zvijezdu: Stephena.

Komentara 24

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
08:35 12.06.2024.

Bartulica je Hrvat, konzervativac i političar. Zvijezdom su ga napravili ekstremni ljevičari koji su njemu tražili trn u oku odnosno grešku koja nije postojala. Dok baš ti sami ljevičari nosaju balvane u očima odnosno otvoreno rade i podržavaju kriminal. To je ona nedemokratska i neetična dvoličnost koja vlada javnim medijama od osnovanja Hrvatske.

Avatar memento mori
memento mori
09:09 12.06.2024.

Rašovićka, jesi se raspitala tko je nosio Jugoslovensku zastavu i od kud su ti ljudi? Koji je njihov motiv? I koji je motiv Tomaševića i SDP-ovaca da hodaju ispod nje? Koliko su glasova oni prikupili? Koliko onaj Bosanac koji ide u EU parlament, 300-tinjak? Cijela ta lista nije imala koliko Bartulica sam! ... Tko su ti kriminalci?

ST
StariSokol
08:53 12.06.2024.

Neka pati kome smeta!!!!!!! iliponovite izbore. Hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije