Hrvatske institucije moraju odmah provjeriti sva posvajanja djece iz Konga

09.02.2023. u 10:39

Hrvati u Zambiji svjesno su odabrali iskoristiti sve rupe sustava kako bi zaobišli, preskočili, a neki među njima i izigrali pravila. No, nepokoravanje sustavu samo po sebi ne čini ih kriminalcima

Ključne riječi

Komentara 30

DR
Draconic5
11:17 09.02.2023.

Čekajte malo...ima li još Hrvata po svijetu koji su upali u probleme? Nije li bilo naših pomoraca koji su čak krivo optuženi? Nešto se ne sjećam da se cijeli MVEP ovako digao na noge ne bi li ih izbavio? Po čemu je ova skupina toliko važna cijeloj državi?

OP
Ocvali pupoljak
11:33 09.02.2023.

Meni je kod naših političara fascinantno to, da kada pomislim da ne mogu niže, oni me demantiraju. Po sudovima, maticnim uredima, policiji, odavno su trebala izvršena hapšenja. I prebrojana sva posvojena djeca iz Afrike. Ovu državu smo predali u ruke ljudima koji se ne mogu nazivati časnim ljudima

Avatar Barba
Barba
12:51 09.02.2023.

"Inventura" procedura, dokumenata i posvojitelja djece iz Afričkih zemalja mora se napraviti. Argument aktivista dajte to protiv interesa djece koja žive u HR, je neprihvatljiv. Ako je samo jedno dijete završilo negdje drugdje, kao žrtva, onda nismo kao društvo ništa napravili i treba nas pribiti na stup srama. Mora se utvrditi za svako dijete gdje se nalazi. o se ne mora raditi tako da policajci u uniformama idu od posvojitelja do posvojitelja. Sve se to može napraviti neprimjetno i u tišini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije