Hrvoje, da više neće biti rata, vjerovale su i generacije do 1990.

28.07.2024. u 07:00

Kada su nas počeli ubijati, u prednosti su bili oni koji su bili "prisiljeni" proći obvezni vojni rok. To je značilo razliku između života i smrti

Ključne riječi

Komentara 47

Avatar Orao
Orao
07:31 28.07.2024.

E moja djeco, ako netko napadne nemaš ti izbora hoću neću već se boriš za svoju obitelj, kuću - život....Lako je sad pametovati ali stvari se okrenu u jedan dan i nemaš izbora jednostavno....zato je dobro imati vještine za ratovanje/obranu života...

Avatar pendreck
pendreck
08:01 28.07.2024.

Treba obučiti narod da se zna braniti i u modernim uvjetima... dronovima

JR
Jr48
08:36 28.07.2024.

Pa rat ti dodje na kućni prag i tu ne možeš ništa učiniti možeš se suprostaviti ili pobjeći.Sjećsm se 91 u Slavoniji četničkog masakra u Četekovcu Balincima i Čojlugu sela u istočnom dijelu općine Podravska Slatina uglavnom bio je jedann lik pokoj mu duši koji je ignorirao rat pacifist što bi rekli on je pekao rakiju u dvorištu i jadan mislio ako se ne miješa ni u što da će ga bradonje ostaviti na miru a završio je s glavom u kotlu punom vrućeg koma.To vam je poanta svega ili se boriš ili bježiš ili im se predao pa se fino "igraju "s tobom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije