KRITIZIRAJU VLADU

HSS: Zašto se Vlada odriče prihoda od sirijske nafte?

HSS (1)
Tomislav Miletić/PIXSELL
16.03.2012.
u 14:43

HSS-ovci su uputili priopćenje kojim prosvjeduju protiv Inina odricanja prihoda od sirijskih naftnih izvora i, kako sami navode, ''eutanazije'' Hrvatske poljoprivredne komore

Ogorčeni činjenicom da se potezi Milanovićeve vlade u javnosti prezentiraju pozitivno i bez kritika, HSS-ovci su uputili priopćenje kojim prosvjeduju protiv Inina odricanja prihoda od sirijskih naftnih izvora i, kako sami navode, ''eutanazije'' Hrvatske poljoprivredne komore.

– Začuđuje šutnja o potezima koji Hrvatskoj nanose ogromnu materijalnu štetu kratkoročno i dugoročno, kao što je odustajanje od naftnih polja u Siriji gdje se predviđa profit od 300 milijuna eura, a čija je procijenjena vrijednost 20 milijardi dolara. To je direktno uništavanje jedne od važnih poluga razvoja i ogroman gubitak novca – upozoravaju HSS-ovci u priopćenju u kojem ujedno i protestiraju protiv odluke o gašenju Hrvatske poljoprivredne komore jer bi takav potez, procjenjuju, predstavio udar na organiziranje poljoprivrednika kao partnera Vlade, Ministarstva poljoprivrede te regionalne i lokalne samouprave.

Komentara 16

YO
yocko
15:29 16.03.2012.

Neznam kako ovi mogu sjedeti za praznim stolom, tu bi pasao barem jedan odojak pa litra i voda, ako ništa drugo Vuk je mogao doneti barem košaru sa nekim ružama,a prosvjed su trebali organizirati u gornjem gradu pod lipom.

BB
brle brkić
16:38 16.03.2012.

Šta se prave blesavi ,tako hoće amerika i ostali njeni sateliti.

MK
mali kukuriku
18:22 16.03.2012.

Tek su se sada sjetili, svašta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije