"Daj pet!"

Humanitarni spektakli u Zagrebu i Osijeku

daj pet
Krunoslav Petric/24sata
08.12.2009.
u 15:16

Na Trgu bana Jelačića u Zagrebu i Trgu Ante Starčevića u Osijeku u 20 sati počet će humanitarni koncerti čiji su prihodi namijenjeni odjelu za intenzivnu njegu pedijatrije u osječkoj bolnici.

Na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu te na glavnom gradskom trgu u Osijeku u četvrtak će se u 20 sati održati veliki humanitarni koncerti u sklopu akcije "Daj pet!"čiji će se prihodi darovati odjelu za intenzivnu njegu pedijatrije u osječkoj bolnici.

Na središnjem zagrebačkom trgu nastupit će Colonia, Oliver Dragojević, Natali Dizdar, Jacques Houdek, Antonija Šola, Magazin, Massimo, Gibonni, Vanna, Doris Dragović i Neno Belan, a na Trgu Ante Starčevića publika će uživati u nastupima Miroslava Škore, Tedija Spalata, Slavonskih lola, Gazda, Baruna, Shortyja, Danijele Martinović i Dade Topića.

U Osijeku će biti organiziran i pozivni centar u kojem će se na pozive građana javljati glumci iz serije "Najbolje godine", nogometaši NK Osijeka, glumci Dječjeg kazališta i HNK u Osijeku.

Građani pozivom na broj 060 9006 mogu pomoći u akciji čije će današnje manifestacije izravno prenositi Hrvatski radio.

Zainteresirani za koncert u Osijeku akreditacije mogu podići u kavani hotela Central između 18 i 19.30 sati dok za zagrebački koncert nije potrebno imati akreditacije.

Komentara 1

Avatar Robinzon
Robinzon
16:21 08.12.2009.

Ovo mi već postaje gadljivo.Zar institucije države ne postoje. DAJ PET ! To me traži i cigančica na semaforu. U čemu je razlika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije