I predsjednik i premijer zaslužili su da ih se politički kazni na izborima

Državni vrh odao počast žrtvama logora u Jasenovcu
Nikola Cutuk/PIXSELL
31.07.2023. u 09:04

Afera s Dodikovim dolaskom u posjet predsjedniku na Hvar ne bi postala afera da predsjednik ne zaobilazi državne institucije i uobičajene protokole.

Komentara 27

BJ
bjmaro
10:52 31.07.2023.

Imam dojam da se novinari, iz meni nepoznatog razloga , boje Milanovića pa kada i kažu nesto protiv njega brže bolje tu uvaljaju i Plenkovica. U 90% slučajeva je tako

Avatar horuk
horuk
12:58 31.07.2023.

Da sada vrli novinar zna predrsaviti neku alternativu HDZu i Plenkoviću bili bi 100 koraka dalje. Nažalost alternativa ne postoji. A ovo stavljanje Milanovića koji je hodajući čovjek-problem u isti paket sa Plenkovićem je samo kukavičluk pred kolegama novinarima kojii su uglavnom ljevičari. Plenković je najuspješniji premijer do sada sa najuspješnijom vladom. Ali bit će možda isto što i sa KGK, da mi ne volimo uspješne, sposobne i vani priznate već su nam draži u inozemstvu nepriznati u neprihvaćeni čudaci kao Milanović. Koji ostavljaju sliku Hrvatske kao krajnje neozbiljne i nezrele zemlje.

Avatar gremo20
gremo20
11:12 31.07.2023.

ako ćemo pošteno, Plenković je u svom mandatu napravio više dobrih stvari nego loših. Milanović je kao premijer bio teška katastrofa, preko 30 mjeseci za redom nam je padao BDP, a kao predsjednik je ostao dosljedan tome i nije napravio ništa osim beskonačnih svađa s vladom zbog koji nam se cijeli zapad smijao i zgrožavao...p.s. nisam glasač ni HDZ-a ni SDP-a....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije