Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STALA U OBRANU

Ida Prester o Berlinu: 'Kreće argument svih argumenata: eto ti izbjeglica kojima nosiš kolače'

Ida Prester
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
21.12.2016.
u 09:57

"Par kretena u Hrvatskoj razbije auto s beogradskom registracijom: "Eto ti tih tvojih Hrvata, čija si i ti!""

Popularna voditeljica i glazbenica Ida Prester jučer se osvrnula na prekjučerašnji napad u Berlinu i reakcijama na njega te digla glas protiv kolektivnog okrivljavanja izbjeglica.

– Kreće. Argument svih argumenata. Islamski terorist izvrši napad – "eto ti tih tvojih izbjeglica/muslimana kojima nosiš kolače." Par kretena u Hrvatskoj razbije auto s Bg registracijom – "eto ti tih tvojih Hrvata čija si". Par kretena u Srbiji razbije auto s HR registracijom – "eto ti tih tvojih Srba za koje si se udala". Jednog dana kad se svi potamanimo među rasama, narodima i "kulturnim različitostima", kad će Zemlja cijela gorjeti i otrovni dim sukljati iz nje, doći će napokon ti Svemirci da pokupe ostatak preživjelih. I dok će stotinjak ranjenih, gladnih i sjebanih stajati u redu za ulazak u svem. brod, naći će se već kreten koji će ih gađati kamenom. Jer su - fašisti, komunisti, uzurpatori, što već. A Svemirac će se samo na peti okrenuti, pogledati kolegu i zatvoriti nam vrata pred nosom. "Eto ti tih tvojih Zemljana koje hoćeš da spasimo" – objavila je Prester.

>> Ida Prester: Ženino tijelo nakon poroda je ratni front

>> Ida Prester oduševila sve fotografijom sa sinovima

Komentara 40

AN
anonimus00
10:11 21.12.2016.

draga moja nisi ti ni svjesna opasnosti koju predstavljaju migranti.ocito nisi upoznata sa njihovom vjerom i nacinom razmisljanja. nisu svi muslimani teroristi, ali su svi teroristi muslimani. ovdje usporedujes razbijene aute sa izgubljenim zivotima..nevjerojatno

Avatar 456852
456852
11:02 21.12.2016.

njezini marksisticki svjetonazori koje smatra modernima uzrokuju ovakvo patolosko ne shvacanje realnosti ... zalosno i pokazuje samo koliko je obrazovanje zakazalo

G4
G_4
10:25 21.12.2016.

Nije važno šta se kaže, nego ko kaže

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije