Dosta mu mita

Indija: Ogorčeni farmer pustio zmije u ured porezne uprave

zmija, kobra
Reuters/Pixsell
30.11.2011.
u 20:33

Muškarac je godinama od vlade tražio zemlju na kojoj može čuvati svoje zmije, no nikada ju nije dobio

Ogorčeni indijski farmer koji je ljut na porezne službenike zbog podmićivanja u utorak je došao u ured porezne uprave i ispraznio tri pune vreće zmija, piše BBC.

Muškarac iz sela Lara u okrugu Basti na sjeveru Indije godinama je od vlade tražio zemlju na kojoj može čuvati svoje zmije, no nikada ju nije dobio. Kaže kako mu je to i bilo odobreno, no lokalna vlast je stalno odgađala. Zbog toga se odlučio na radikalan potez.

U utorak je tako došao s još nekoliko osoba u ured porezne uprave i iz vreća pustio zmije među kojima je bilo i nekoliko otvornih kobri.

- Zmije su se penjale po stolovima i stolicama. Ured ih je bio pun, a ondje je bilo gotovo stotinu službenika i klijenata - rekao je lokalni novinar za BBC. Dodao je kako je u uredu nekoliko sati vladao totalni kaos.

- Neki su počeli slikati zmije sa svojim mobitelima, drugi su pak donijeli plahte kako bi ih prekrili, a neki su došli s palicama kako bi pretukli farmera - rekao je.

Ključne riječi

Komentara 9

HA
hagar
23:22 30.11.2011.

like

Avatar Mihac™
Mihac™
20:58 30.11.2011.

Molio bih adresu tog farmera i donaciju za transport zmijica do Hrvatske :)

NA
nasicanin
21:43 30.11.2011.

Ma, i ja sam razmisljao o tome, ali ne znam koliko bi bilo efekta .... nece zmija na svoje .... ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije