BiH

Ispred škole oteli 15-godišnjakinju pa je zatočili i silovali?

BIH, policija
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
13.11.2013.
u 09:32

Trojica mještana iz naselja Hodžići u Doboju u BiH, prema riječima njezina oca Osmana Huskića, oteli su 15-godišnju I. H., koju su potom odvezli u naselje Lohinja Gornja, zatočili je i više puta silovali

Trojica mještana iz naselja Hodžići u Doboju u BiH, prema riječima njezina oca Osmana Huskića, oteli su 15-godišnju I. H., koju su potom odvezli u naselje Lohinja Gornja, zatočili je i više puta silovali, piše Dnevni avaz.

– Moju kćer su u automobil Golf 2 ispred škole u Klokotnici 28. listopada ove godine uvukli S. Č. (34), Z. M. (51) i H. R. te jedna žena iz Gračanice kojoj nisam zapamtio ime. Iako sam nestanak djeteta prijavio iste večeri, tek nakon tri dana su mi iz CJB Doboj javili da dođem po kćer – ispričao je za Dnevni avaz i dodao da njegova kći sada ne može spavati.

– Nije nam ispričala sve što je doživjela, ali je majci rekla da je, kada se u zatočeništvu probudila, ležala među njima gola i krvava – rekao je Huskić. 

Huskić je također ispričao da kćer, koja zbog šoka desetak dana ne pohađa nastavu, nije mogao odvesti ginekologu jer od policije nije mogao dobiti zapisnik. Tvrdi i da ga je jedan policajac ošamario. U školu zbog prijetnji ne ide i drugo dvoje Huskićeve djece. Policija se nije izjasnila o slučaju već je novinare uputila na tužiteljstvo koje je kazalo da u slučaju seksualnih delikata nad maloljetnicima ne žele davati izjave, a o svemu je obaviješten i tamošnji Centar za socijalni rad.

>> Omamljenu djevojku izvukli iz kluba pa je silovali na plaži

Ključne riječi

Komentara 3

BI
bijeliptic
12:07 13.11.2013.

dali ćemo morati sami tražiti pravdu dok se država ne brine za sve jednako----ovo je za doživotnu robiju i pomagačima odnosno policija ima prste u svim pekmezima pa i u ovom kome se daje izjava ako ne ocu i makcimakci -strašno -centar za socijalnu skrb --što je dijete krivo izišlo iz škole banda otela i silovala nekoliko dana na koji socijalni centar idu silovatelji i otmičari pa daj se uozbiljite policijo-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije